april 21, 2024

TEDxHaarlemSalon 2024 als onderdeel van Keti Koti-programma PHIL Haarlem

Op zondag 30 juni 2024 vindt een speciale editie plaats van TEDxHaarlemSalon. Dit als onderdeel van het Keti Koti-programma van PHIL Haarlem, dat de hele dag duurt. Het event staat in het teken van vrijheid en verbinding. Verschillende sprekers zullen dit vanuit hun eigen zienswijze en ervaring belichten. 

Bestel tickets

Keti Koti-programma PHIL Haarlem

Op 30 juni organiseert PHIL Haarlem de hele dag een programma rondom de Keti Koti-gedachte. Het programma omvat niet alleen de TED Talks, maar ook een reeks culturele en inhoudelijke activiteiten, zoals lezingen, workshops, optredens en meer. Gasten worden uitgenodigd om voorafgaand aan de TED Talks deel te nemen aan de festiviteiten en te genieten van de rijke culturele ervaring die PHIL te bieden heeft.

Het thema van dit jaar, “Lessen uit het verleden, visies voor de toekomst”, legt de nadruk op het belang van reflectie op historische gebeurtenissen zoals Keti Koti. Het is een moment om de verbroken ketenen te herdenken en te vieren, maar ook om vooruit te kijken naar hoe we vrijheid en verbondenheid kunnen bevorderen in onze wereld.

11.00                                   PHIL gehele dag geopend

13.00                                  Herdenkingsdienst in de Grote of St. Bavo Kerk

13.30                                  Free Heri Heri For All (op=op, tot 15:30 uur)

14.15                                  Start optredens, lezingen en workshops

16.00                                 TEDxHaarlemSalon

17.15 – 18.30                    Borrel en afsluiting van de dag

TEDxHaarlemSalon van 16.00-17.15 uur, thema Keti Koti

Als onderdeel van het Keti Koti-programma van PHIL organiseert TEDxHaarlem een ‘salon’.

Een TEDxSalon is een kleinschalige variant van een TEDx-evenement, geïnspireerd door de wereldberoemde TED Talks. Net als bij reguliere TEDx-evenementen draait het bij een TEDxSalon om het delen van ‘idead worth spreading’. Bij een TEDxSalon zijn er doorgaans minder sprekers dan bij een regulier event. De toegangsprijs is hierop afgestemd. TEDxSalon biedt zo een laagdrempelige manier om kennis te maken met het TED-concept, bekend van de inspirerende YouTube-video’s.

TEDxHaarlemSalon begint om 16.00 uur en eindigt om 17.15 uur, gevolgd door een borrel. Hier nodigt de organisatie bezoekers, sprekers en TEDxHaarlem-vrijwilligers en betrokkenen vanuit PHIL Haarlem uit om na te praten over de nieuw opgedane ideeën. Sprekers van TEDxHaarlemSalon 2024 op 30 juni worden binnenkort bekendgemaakt.

Tickets voor TEDxHaarlemSalon zijn verkrijgbaar bij PHIL Haarlem voor €15,00, inclusief een drankje en garderobe. Er gelden servicekosten van €1,10 per ticket en €2 extra bij het toesturen van tickets. Door tickets te bestellen, ga je akkoord met de algemene bezoekersvoorwaarden.

TEDxHaarlemSalon wordt georganiseerd door PHIL Haarlem in samenwerking met TEDxHaarlem.
Bestel tickets

Facebook
Twitter
LinkedIn

Misschien vindt je dit ook interessant

Veel saamhorigheid tijdens TEDxHaarlem 2023

november 17, 2023
Vaste bezoekers van TEDx weten: zo’n event verandert je kijk op de wereld. Of minimaal op je eigen leven. Spreker na spreker. Talk na…

Handige info voor bezoekers van TEDxHaarlem 2023

november 9, 2023
Heb je een ticket voor TEDxHaarlem 2023? Zo leuk! We kijken uit naar het event én naar jouw bezoek. Op deze pagina zetten we…

Programma TEDxHaarlem bekend: nog 75 kaarten beschikbaar voor 15 november in PHIL Haarlem

oktober 19, 2023
De TED Talks komen weer naar Haarlem. Op woensdag 15 november vindt in de PHIL van 19.30-22.30 uur TEDxHaarlem plaats. Zes sprekers nemen plaats…

De kaartverkoop is gestart!

september 20, 2023
Op woensdag 15 november 2023 vindt in de PHIL Haarlem weer TEDxHaarlem plaats. De kaartverkoop voor dit event is zojuist van start gegaan. Dus…